Egyedi kitűző (jelvény) készítés, hűtőmágnes- és kulcstartókészítés, matrica, sörnyitós hűtőmágnes
Jelvénystúdió

A kitűző

A kitűző árakat és méreteket erre a linkre kattintva tudja megnézni és megrendelni.

A kitűző: A kitűző látható része általában papír alapú kép, de készülhet textilből is. A készítés során a kép fém hordozó lemez kellékanyagra kerül, majd víztiszta védőfólia feszül rá, ami a fröccsenő víztől és a szennyeződésektől megvédi. A fóliától szép csillogást kap. A kitűző hátulján bekapcsolható rozsdamentes tű van, amellyel a ruhára biztonságosan rögzíthető. A rögzítés történhet még mágnessel is, ezt blúzokra, mezekre ajánljuk, amikor nem szeretnék átszúrni az anyagot. A termék rendkívül tartós. Puha nedves ronggyal tisztítható. Az öltözetünkön, hátizsákon, sapkán viselve közösséget, összetartozást fejeznek ki. Iskolák, lakóközösségek, sportegyesületek, munkahelyek stb. részére ajánljuk.

A kitűzők alakja: A kitűzők alakja és méretei kötöttek, mert a gyártás során használt eszközök, célszerszámok csak meghatározott méretben és alakban képesek elkészíteni a termékeket. A méreteket az adott termékeknél találja meg.

A kitűző grafikája: A grafikai munkák elkészítésében szívesen segítünk, akár részben is, de ötleteket is tudunk adni. Lehetséges nevesített, egyedi kivitelben is készíteni a termékeket, felárat ezért nem számolok, kivéve nagyobb mennyiség esetén. A grafikához bármilyen számítógépes formátumban meglévő kész rajzot is fel tudunk használni. Fontos a jó minőség, a legalább 300 dpi felbontású pixeles, vagy vektoros formátum, mert a végső képét ez határozza meg. A kitűző tervről látványtervet küldök, melyet még módosíthat. Ha a látványterv jóváhagyásra kerül, akkor kezdődik meg a jelvények gyártása.

Nyomtatás: A kiváló minőségről digitális Epson nyomtató gondoskodik, mely 95%-os színhűséget biztost.

A kitűzőt joggal nevezhetjük fényképes kitűzőnek is, mivel a grafika sokszorosítása fénykép minőségű. Ez egy vitathatatlan előny a tűzzománcos és ötvös munkával kialakított, egyébként lényegesen drágább kitűzőekkel szemben. Gyakori elnevezése még a popkitűző is.

Kitűző gyártás: A kinyomtatott grafikák stancolás után készen állnak a gyártásra. A megfelelő célszerszámba bekerül a víztiszta fólia, a kivágott grafika, az alsó és a felső fémlapocska, majd ez utóbbiak nagy nyomással összepréselésre kerülnek, ezáltal közbe zárva a kifeszített fóliát és a papír képet. A jól előkészített gyártás gördülékeny, hibás darab nagyon ritkán keletkezik, de az természetesen azonnal selejtezésre kerül. A megrendelő csak kiváló minőségű terméket kap meg.

30 db alatti rendelést nem lehet gazdaságosan legyártani. De a kiváló minőség már ennél a kis mennyiségnél is biztosított.

A kitűző csomagolása: A készítés utolsó munkafolyamata a csomagolás. Általában 25/50/100 darabonként nejlonzacskóba kerülnek, és így kerülnek átadásra. Csomagküldés esetén dobozba, vagy légpárnás borítékban kerülnek feladásra.

A kitűzők átadása:Az elkészült kitűzők személyesen vagy csomagként kerülnek átadásra, így jut el a kedves megrendelőhöz. A gyártási idő pár száz darabos rendelésnél a grafika jóváhagyásától számított 25 munkanap.